¡Instala el Widget de Concursos para ver los concursos directamente desde tu web o blog!

Ajuntament de Picassent (València)

OBJECTE

 

La regidoria de Cultura, Joventut i Promoció lingüística de l’Ajuntament de Picassent convoca la XXXV edició dels «PREMIS PICASSENT, CRISTÒFOR AGUADO I MEDINA»:

 

 

PARTICIPANTS

 

Podran sol·licitar la seua participació, de forma individual o col·lectiva, en totes les modalitats convocades, les persones físiques, majors d’edat, que no estiguen incloses en les exclusions previstes en l’article 13 de la Llei General de Subvencions ni pendents de justificar subvencions anteriors i que estiguen al corrent d’obligacions tributàries amb l’Ajuntament de Picassent. Així mateix, hauran d’estar al corrent de les obligacions fiscals i tributàries i, si escau, amb la Seguretat Social. A més, en el cas de les modalitats locals de narrativa i poesia, caldrà estar empadronat/dóna a Picassent a dia 1 de gener de 2018.

 

Es podran presentar fins a un màxim de 3 treballs en cadascuna de les modalitats, però no es podrà acumular més d’un premi. Les persones guanyadores en qualsevol de les modalitats dels Premis Picassent de l’edició 2017 no podran optar a cap premi.

 

REQUISITS DE LES OBRES

 

Els treballs presentats estaran escrits en valencià. Hauran de ser originals, inèdits i no haver sigut premiats en cap un altre concurs.

PREMIS

Narrativa 600€

Poesia 600€

Estudi Local 1400€

Portada llibre festes 200€

Més info al Facebook: @casadecultura.picassent

Información del Organizador

Facebook

Acceder al perfil de Facebook

Twitter

Anterior (1)