¡Instala el Widget de Concursos para ver los concursos directamente desde tu web o blog!

El viatge intransferible: relats en català

  •   Concursos
  •    Relato corto
  •    500 €
  •   España
  •    23/06/2019

Detalle

Género:
Relato corto
Convocantes:
Descriu, Fundació Scito, Irene Rodrigo
Pueden Participar:
Personas mayores de 18 anys que escriban en catalán
Premio:
€ 500
Fecha de Cierre:
23/06/2019

Bases

Descripció del concurs:

L’objectiu d’aquest concurs literari, El viatge intransferible: cròniques cap al fons d’u mateix, és el reconeixement i la posada en valor de la superació personal través de la creació literària. La literatura i l’escriptura han esdevingut un canal per expressar el nostre món interior, els viatges interiors que fem dia rere dia i les distàncies que caminem sense moure’ns. Una odissea per l’Oceà Pacífic pot ser tan trepidant i apassionant com fer tres passes tremoloses després d’haver patit un accident. Sovint, escriure és un exercici terapèutic per créixer, alliberar emocions i afrontar adversitats. Els relats són l’expressió artística de les nostres vides. Qualsevol experiència és un motiu literari, un motor de motivació, una història que vol ser narrada i llegida.

A Descriu volem conéixer estes experiències: escriu un relat de 1.500 a 5.000 paraules narrant una història en prosa que continga com a fil conductor un viatge extern -que pot implicar o no un desplaçament físic- a través del qual ens descobrim interiorment i superem límits de tota mena: mentals, emocionals, intel·lectuals o físics.

El termini de presentació al web de Descriu és des del 15 de maig al 23 de juny de 2019.

Com presentar un relat a Descriu:

Cal registrar-se en la web www.descriu.org, omplir el formulari amb les dades personals i aportar un telèfon de contacte. Per enviar el relat, clica el requadre negre de la pàgina principal que posa “Concursa” i s’obrirà el formulari d’enviament. El relat s’acompanya d’una imatge (per a més informació, consulteu les bases a continuació). També pots participar clicant l’enllaç de “Concursa” que tens ací sota. Després comprova si s’ha enviat bé en l’espai dels relats clicant el requadre gran. Difon la teua narració per les xarxes socials amb el hashtag #DescriuViatgeIntransferible

Què pots guanyar?:

  1. Un premi amb una dotació econòmica de 500€.
  2. Els 10 finalistes rebran un lot de llibres de l’editorial Scito Edicions.